



www.info.court.ge

## საოქმო განჩინება (ამონარიდი სხდომის ოქმიდან)

06 სექტემბერი, 2019 წელი

ქ. ქუთაისი

## ქუთაისის საქალაქო სასამართლო

**კრების თავმჯდომარე** - ციცინო მოსიძე (გაკოტრების მოსამართლე) **კრების მდივანი** - თეონა აბზიანიძე

**მეურვე:** სსიპ ,,აღსრულების ეროვნული ბიურო" წარმომადგენელი: მიხეილ ლომთაძე

**მოვალე:** სს "ვანრიკ აგრო" **დირექტორი**: ალექსანდრე ცხოვრებაშვილი **წარმომადგენელი**: შოთა თანდაშვილი

**კრედიტორი:** სს ,,ხალიკ ბანკი საქართველო" **წარმომადგენელი:** თეიმურაზ ხონელია

**კრედიტორი:** სს ,,საპარტნიორო ფონდი" **წარმომადგენელი:** ვახტანგ ჯორბენაძე **წარმომადგენელი**: სალომე მესხიშვილი **წარმომადგენელი**: გიორგი ციმაკურიძე

**კრედიტორი**: შემოსავლების სამსახური **წარმომადგენელი**: მადონა გეწაძე

**კრედიტორი:** შპს "სტალკერი" **წარმომადგენელი**: შალვა ფხალაძე

კრედიტორი: ირაკლიფარცვანია წარმომადგენელი შალვა ფხალაძე კრედიტორი: ვეტტორია დარცვა წარმომადგენელი: შალეა ფხალ

იხვლმმღვანელა

სასამართლომ

,,გადახდისუუნარობის საქმის წარმოების

......

შესახებ"

1

საქართველოს კანონის მე-7, მე-8, მე-17, 27-ე, სამოქალაქო საპროცესო კოდექსის 284-ე, 285-ე მუხლებით და

## დაადგინა:

1. სს "ვანრიკ აგროს" კრედიტორთა კრება გადაიდოს და მოწვეული იქნეს <u>2019</u> წლის 12 სექტემბერს 16:00 საათზე</u> შემდეგი დღის წესრიგით:

ა) კრედიტორთა მოთხოვნების შემოწმება და აღიარება;

ბ) გაკოტრების მმართველის არჩევა/დანიშვნა;

2. კრედიტორთა კრება შედგება ქუთაისის საქალაქო სასამართლოს შენობაში (ქალაქი ქუთაისი, კუპრაძის ქ. №11, მეორე სართული, სხდომის დარბაზი №2).

3. განჩინება გამოქვეყნდეს საქართველოს საკანონმდებლო მაცნეში, სასამართლოს დაფაზე და სასამართლოს ვებგვერდზე www.geocourts.ge

4. განჩინებაზე შეუძლია კერძო საჩივრის შეტანა გადახდისუუნარობის საქმის წარმოების პროცესის მხარეებს, აგრეთვე იმ პირებს, რომელთაც უშუალოდ ეხებათ ეს განჩინება მისი გადაცემიდან 5 (ხუთი) დღის ვადაში ქუთაისის საქალაქო სასამართლოში (მის. ქ. ქუთაისი კუპრაძის №11). ამ ვადის გაგრძელება დაუშვებელია. თუ განჩინების გამოცხადებას ესწრებოდა კერძო საჩივრის შეტანის უფლების მქონე პირი, კერძო საჩივრის შეტანის ვადა

კრების თავმჯდომარე

სხდომის მდივანი



ციცინო მოსიძე

თეონა აბზიანიძე